E-book: Kuchnia arabska BEZ gotowania
Hummusy
na surowo
Hummusy
na surowo
Przepisy na kolorowe, orientalne pasty pełne warzyw.
Poznaj sprawdzone przepisy na proste, roślinne pasty,
dzięki którym odmienisz swoją kuchnię,
wprowadzisz do niej więcej warzyw
i zakochasz się w kuchni Bliskiego Wschodu.
Ten e-book powstał z miłości do hummusu, kuminu, zataru i kuchni Bliskiego Wschodu. Stanowi pierwszą część serii e-booków z przepisami kuchni arabskiej na surowo.
W kolejnych częściach znajdziesz przepisy na orientalne pieczywo, pyszne falafele, smakowite sałatki i pełne przypraw dania główne rodem z Libanu, Maroka czy Tunezji. Tymczasem zapraszam Cię w orientalną podróż po różnorodnych smakach hummusu.
DLA KOGO JEST TEN E-BOOK?
- Dla wszystkich osób, które chcą się zdrowo odżywiać, wprowadzić do swojej diety więcej warzyw i nieprzetworzonych produktów
- Dla osób na surowej diecie, którym brakuje pomysłów na surowe posiłki i chcą poznać nowe pyszne witariańskie przepisy
- Dla osób na diecie wegańskiej, wegetariańskiej i tradycyjnej, które chcą zadbać o swoje zdrowie, lepszy sen, energię i zmienić swoją kuchnię na lepszą
- Dla wszystkich, którzy kochają kuchnię arabską, orientalne smaki, aromaty i kolory kuchni Bliskiego Wschodu
DLA KOGO JEST TEN
E-BOOK?
- Dla wszystkich osób, które chcą się zdrowo odżywiać, wprowadzić do swojej diety więcej warzyw i nieprzetworzonych produktów
- Dla osób na surowej diecie, którym brakuje pomysłów na surowe posiłki i chcą poznać nowe pyszne witariańskie przepisy
- Dla osób na diecie wegańskiej, wegetariańskiej i tradycyjnej, które chcą zadbać o swoje zdrowie, lepszy sen, energię i zmienić swoją kuchnię na lepszą
- Dla wszystkich, którzy kochają kuchnię arabską, orientalne smaki, aromaty i kolory kuchni Bliskiego Wschodu
DZIĘKI E-BOOKOWI
“HUMMUSY NA SUROWO”:
- Dowiesz się co to jest hummus, jak go prawidłowo podawać?
Z jakimi dodatkami najlepiej łączyć i jak go przechowywać? - Kto pierwszy wymyślił hummus, kto się aktualnie o niego spiera?
I dlaczego hummus jest dobry nie tylko na kobiecą płodność? - Poznasz 6 SKŁADNIKÓW z których można przygotować pyszny witariański hummus na surowo,
- Zdradzę Ci 15 PROSTYCH I SPRAWDZONYCH WSKAZÓWEK
jak zrobić najlepszy na świecie RAW hummus, - Nauczysz się samemu kręcić kremowe i kolorowe pasty pełne warzyw,
- Otrzymasz 20 ŁATWYCH PRZEPISÓW do wykorzystania jako pasty do kanapek, dipy do warzyw albo sosy do sałatek,
- Nauczysz się samemu robić IDEALNĄ, surową pastę TAHINI,
- Nie będziesz już musieć kupować tahini w sklepie. Martwić się,
że Ci jej zabraknie. Używać tej z prażonych ziaren, ani wydawać fortuny na kupną, surową tahini, - Wprowadzisz do swojej diety więcej warzyw, kolorów, orientalnych smaków i zakochasz się w kuchni Bliskiego Wschodu
DZIĘKI E-BOOKOWI
“HUMMUSY NA SUROWO”:
- Dowiesz się co to jest hummus, jak go prawidłowo podawać?
Z jakimi dodatkami najlepiej łączyć i jak go przechowywać? - Kto pierwszy wymyślił hummus, kto się aktualnie o niego spiera?
I dlaczego hummus jest dobry nie tylko na kobiecą płodność? - Poznasz 7 SKŁADNIKÓW z których można przygotować pyszny witariański hummus na surowo,
- Zdradzę Ci 12 PROSTYCH I SPRAWDZONYCH WSKAZÓWEK
jak zrobić najlepszy na świecie RAW hummus, - Nauczysz się samemu kręcić kremowe i kolorowe pasty pełne warzyw,
- Otrzymasz 20 ŁATWYCH PRZEPISÓW do wykorzystania jako pasty do kanapek, dipy do warzyw albo sosy do sałatek,
- Nauczysz się samemu robić IDEALNĄ, surową pastę TAHINI,
- Nie będziesz już musieć kupować tahini w sklepie. Martwić się,
że Ci jej zabraknie. Używać tej z prażonych ziaren, ani wydawać fortuny na kupną, surową tahini, - Wprowadzisz do swojej diety więcej warzyw, kolorów, orientalnych smaków i zakochasz się w kuchni Bliskiego Wschodu
Dodaj do swojej surowej diety odrobiny Orientu!
Zakochaj się w kremowych hummusach pełnych warzyw,
różnorodnych smaków i kolorów.
CO ZNAJDZIESZ W E-BOOKU:
- 20 przepisów na pyszne hummusy na surowo pełne warzyw,
- Idealny przepis na surową pastę tahini,
- Pomysły na to jak i z czym podawać orientalne pasty,
- Porady jak zrobić najlepszy surowy hummus,
- Piękne, kolorowe fotografie autorki bloga Karolina nie Gotuje,
- Polecane sprzęty i dodatki, aby otrzymać pyszne, zdrowe i kremowe pasty,
- DODATKOWO GRATIS: PRZEPIS NA ORIENTALNĄ, SUROWĄ PASTĘ MUHAMMARĘ!
Możesz zjeść ją na kanapce z sałaty rzymskiej i plasterkami świeżego ogórka, wykorzystać jako dip do ulubionych, sezonowych warzyw albo nadzienie do faszerowanej papryki.
CO ZNAJDZIESZ W
E-BOOKU:
- 20 przepisów na pyszne hummusy na surowo pełne warzyw,
- Idealny przepis na surową pastę tahini,
- Pomysły na to jak i z czym podawać orientalne pasty,
- Porady jak zrobić najlepszy surowy hummus,
- Piękne, kolorowe fotografie autorki bloga Karolina nie Gotuje,
- Polecane sprzęty i dodatki, aby otrzymać pyszne, zdrowe i kremowe pasty,
- DODATKOWO GRATIS: PRZEPIS NA ORIENTALNĄ, SUROWĄ PASTĘ MUHAMMARĘ!
Możesz zjeść ją na kanapce z sałaty rzymskiej i plasterkami świeżego ogórka, wykorzystać jako dip do ulubionych, sezonowych warzyw albo nadzienie do faszerowanej papryki.
PRZYKŁADOWE PRZEPISY Z E-BOOKA:
- Hummus ze słonecznika z batatem i papryką gochugaru
Pyszny, słodko-kwaśny hummus w pięknym łososiowym kolorze. Arabsko-koreańską fuzję smaków, która skradnie Twoje podniebienie. To właśnie od tego przepisu zaczęła się moja przygoda z hummusami i pomysł na stworzenie hummusowego e-booka 🙂
- Hummus ze słonecznika z burakiem, suszonymi śliwkami i chrzanem
Ulubiony hummus mojego męża! Puszysty, kremowy, lekko słodki i różowy hummus z polskim, chrzanowym akcentem.
- Hummus ze słonecznika z marchewką, curry i czarnuszką
Żółciutką, wyrazistą i optymistyczną wersję arabskiej pasty. Idealną na jesienno-zimowe rozgrzanie i polepszenie nastroju.
- Hummus ze słonecznika ze szparagami, zieloną papryką i koperkiem
Jeden z najzdrowszych hummusów w e-booku. Jasnozieloną, wiosenną pastę bogatą w chlorofil, kwas foliowy i witaminy.
- Hummus z młodego bobu i szpinaku
Lekki, zielony, sezonowy hummus na bazie świeżych lub mrożonych łuskanych ziaren bobu i sezamu.
- Hummus Stir Fry z cukinią i szpinakiem
Bogatą w roślinne białko i bardzo sycącą wersję hummusu na bazie gotowej mieszanki kiełków. Dobrą jako odżywczy posiłek po treningu i jako treściwy dressing do sałatki.
- Szybki przepis na hummus z cukinii
Lekką, puszystą, szybką do wykonania i bezpestkową wersję hummusu do której wykonania nie trzeba nic namaczać!
PRZYKŁADOWE PRZEPISY Z
E-BOOKA:
- Hummus ze słonecznika z batatem i papryką gochugaru
Pyszny, słodko-kwaśny hummus w pięknym łososiowym kolorze. Arabsko-koreańską fuzję smaków, która skradnie Twoje podniebienie. To właśnie od tego przepisu zaczęła się moja przygoda z hummusami i pomysł na stworzenie hummusowego e-booka 🙂
- Hummus ze słonecznika z burakiem, suszonymi śliwkami i chrzanem
Ulubiony hummus mojego męża! Puszysty, kremowy, lekko słodki i różowy hummus z polskim, chrzanowym akcentem.
- Hummus ze słonecznika z marchewką, curry i czarnuszką
Żółciutką, wyrazistą i optymistyczną wersję arabskiej pasty. Idealną na jesienno-zimowe rozgrzanie i polepszenie nastroju.
- Hummus ze słonecznika ze szparagami, zieloną papryką i koperkiem
Jeden z najzdrowszych hummusów w e-booku. Jasnozieloną, wiosenną pastę bogatą w chlorofil, kwas foliowy i witaminy.
- Hummus z młodego bobu i szpinaku
Lekki, zielony, sezonowy hummus na bazie świeżych lub mrożonych łuskanych ziaren bobu i sezamu.
- Hummus Stir Fry z cukinią i szpinakiem
Bogatą w roślinne białko i bardzo sycącą wersję hummusu na bazie gotowej mieszanki kiełków. Dobrą jako odżywczy posiłek po treningu i jako treściwy dressing do sałatki.
- Szybki przepis na hummus z cukinii
Lekką, puszystą, szybką do wykonania i bezpestkową wersję hummusu do której wykonania nie trzeba nic namaczać!
WSZYSTKIE PRZEPISY, KTÓRE ZNAJDZIESZ W E-BOOKU:
- Hummus ze słonecznika klasyczny
- Hummus ze słonecznika z batatem i papryką gochugaru
- Hummus ze słonecznika z burakiem, suszonymi śliwkami i chrzanem
- Hummus ze słonecznika z marchewką, curry
i czarnuszką - Hummus ze słonecznika z kiszoną cytryną i kolendrą
- Hummus ze słonecznika z natką pietruszki, kolendrą
i miętą - Hummus ze słonecznika z burakiem, pomidorem
i żurawiną - Hummus ze słonecznika z dynią i suszonymi pomidorami
- Hummus ze słonecznika z paprykami
- Hummus ze słonecznika z papryką, pomidorami
i rukolą
- Hummus ze słonecznika z wędzoną papryką
- Hummus ze słonecznika z kiszoną kapustą, kminkiem i rodzynkami
- Hummus ze słonecznika z kiszonym ogórkiem i musztardą
- Hummus ze słonecznika z cukinią, zielonym groszkiem
i szczypiorkiem - Hummus ze słonecznika ze szparagami, zieloną papryką
i koperkiem - Hummus z cukinii
- Hummus z zielonego groszku i koperku
- Hummus z młodego bobu i szpinaku
- Hummus ze skiełkowanej ciecierzycy
- Hummus Stir Fry z cukinią i szpinakiem
- Idealny przepis na surową pastę tahini
- Przepis na surową, orientalną pastę muhammarę
WSZYSTKIE PRZEPISY, KTÓRE ZNAJDZIESZ W
E-BOOKU:
- Hummus ze słonecznika klasyczny
- Hummus ze słonecznika z batatem i papryką gochugaru
- Hummus ze słonecznika z burakiem, suszonymi śliwkami i chrzanem
- Hummus ze słonecznika z marchewką, curry
i czarnuszką - Hummus ze słonecznika z kiszoną cytryną i kolendrą
- Hummus ze słonecznika z natką pietruszki, kolendrą
i miętą - Hummus ze słonecznika z burakiem, pomidorem
i żurawiną - Hummus ze słonecznika z dynią i suszonymi pomidorami
- Hummus ze słonecznika z paprykami
- Hummus ze słonecznika z papryką, pomidorami
i rukolą - Hummus ze słonecznika z wędzoną papryką
- Hummus ze słonecznika z kiszoną kapustą, kminkiem i rodzynkami
- Hummus ze słonecznika z kiszonym ogórkiem i musztardą
- Hummus ze słonecznika z cukinią, zielonym groszkiem
i szczypiorkiem - Hummus ze słonecznika ze szparagami, zieloną papryką
i koperkiem - Hummus z cukinii
- Hummus z zielonego groszku i koperku
- Hummus z młodego bobu i szpinaku
- Hummus ze skiełkowanej ciecierzycy
- Hummus Stir Fry z cukinią i szpinakiem
- Idealny przepis na surową pastę tahini
- Przepis na surową, orientalną pastę muhammarę
TYLKO W MOICH E-BOOKACH ZNAJDZIESZ:
TYLKO W MOICH
E-BOOKACH ZNAJDZIESZ:
Przepisy z najważniejszymi składnikami podanymi w gramach.
Abyś zawsze otrzymał taką samą pastę o idealnej, kremowej konsystencji.
Bo szklanki są różne, a marchewki nigdy nie są takie same!
Różne przepisy na bazie tej samej ilości namoczonych składników.
Żebyś w każdej chwili mógł przygotować właśnie taki hummus, na jaki w danej chwili masz ochotę.
Jeśli namaczając składniki myślałeś na hummusie z batatem, a dziś marzy Ci się hummus ze szparagami
… nie ma problemu!
Dodatkowe porady i wskazówki do każdego przepisu
Aby wszystko było jasne i zrozumiałe. Przepisy wychodziły każdemu i za każdym razem.
A niektóre wersje można było wzbogacać o dodatkowe składniki,
tworząc tym samym nowe połączenia smakowe.
Ten e-book to nie jest zwykła książka kucharska z przepisami.
To kompendium wiedzy o tym jak nauczyć się samemu przygotowywać pyszne.
kremowe, orientalne pasty pełne warzyw.
Znajdziesz w niej nie tylko gotowe przepisy, ale również mnóstwo porad i cennych wskazówek,
jak sprawdzić aby Twoje hummusy były nie tylko zdrowe i smaczne,
ale aby zawsze wychodziły również idealne.
Kuchnia arabska BEZ gotowania, część 1
“HUMMUSY NA SUROWO”
E-book “Hummusy na surowo”
Wszystko co musisz wiedzieć o hummusie plus
20 przepisów na kolorowe, orientalne pasty pełne warzyw.
Idealny przepis na surową pastę tahini
Łatwą do wykonania, pyszną i gęstą
w pełni witariańską pastę, którą bez problemu przygotujesz w domu.
Przepis na surową, orientalną pastę Muhammarę
Dodatkowy przepis na arabską pastę z czerwonej papryki i orzechów włoskich,
którą możesz wykorzystać jako dip do warzyw, pastę na kanapki
albo jako nadzienie do faszerowanych papryk.
Kolorową, hummusową, tapetę na telefon
Gratisowy bonus, dzięki któremu zdrowa kuchnia będzie zawsze z Tobą!
Dostęp do zamkniętej grupy na Facebooku
Dla osób, które dokonały zakupu e-booków z moimi przepisami,
aby dzielić się swoimi wykonaniami przepisów, wspólnie wspierać i motywować
na drodze zdrowej, roślinnej kuchni BEZ gotowania.
– CENA 49,00 zł –
ZOBACZ OPINIE O MOICH PRZEPISACH
O MNIE
KAROLINA WŁODARCZYK
Pasjonatka zdrowej kuchni, naturalnych metod przywracania zdrowia i życia w zgodzie z Naturą.
Autorka roślinnych przepisów na surowo. Bez cukru, glutenu, smażenia, pieczenia i BEZ gotowania.
Od 9 lat wegetarianka, od 8 weganka, a od 4 głównie na surowej diecie pełnej owoców, soków, koktajli i sałatek.
Prowadzi bloga kulinarnego Karolina nie Gotuje, na którym dzieli się swoimi przepisami na zdrowe dania i zdradza tajniki surowej kuchni. Łączy tym samym swoje dwa największe zamiłowania gotowanie i fotografię.
KAROLINA WŁODARCZYK
Pasjonatka zdrowej kuchni, naturalnych metod przywracania zdrowia i życia w zgodzie z Naturą.
Autorka roślinnych przepisów na surowo. Bez cukru, glutenu, smażenia, pieczenia i BEZ gotowania.
Od 9 lat wegetarianka, od 8 weganka, a od 4 głównie na surowej diecie pełnej owoców, soków, koktajli i sałatek.
Prowadzi bloga kulinarnego Karolina nie Gotuje, na którym dzieli się swoimi przepisami na zdrowe dania i zdradza tajniki surowej kuchni. Łączy tym samym swoje dwa największe zamiłowania gotowanie i fotografię.
FAQ
Najczęściej zadawane pytania
Kiedy dostanę e-booka?
Dostęp do e-booka, a także bonusowej hummusowej tapety na telefon – otrzymasz natychmiast po dokonaniu zakupu. Link do pobrania materiałów przyjdzie na podany przez Ciebie w zamówieniu adres e-mail.
Kiedy otrzymam dostęp do grupy?
Zaproszenie do zamkniętej grupy na Facebooku, otrzymasz w osobnej wiadomości e-mail zaraz po zakupie e-booka.
Jak mogę zapłacić za przepisy?
Zapłaty za e-booka możesz dokonać poprzez szybkie płatności internetowe Hot Pay, BLIK-iem lub poprzez system Pay Pal.
Czy mogę otrzymać fakturę?
Tak, możesz otrzymać fakturę bez VAT. Aby otrzymać fakturę należy wypełnić odpowiednie pola w formularzu zamówienia, podając swój NIP oraz opcjonalnie nazwę firmy.
Proste i szybkie zakupy
Bezpieczna obsługa płatności
Transakcja zabezpieczona
szyfrowaniem
Proste i szybkie zakupy
Bezpieczna obsługa płatności przez HotPay, BLIK i PayPal
Transakcja zabezpieczona
szyfrowaniem